Fugning af vinduer og døre i Midtjylland og Sønderjylland

Skal du have fuget i forbindelse med opsætning af nye vinduer og døre, eller er de gamle fuger omkring vinduerne og dørene slidte og utætte? Så kan Jysk Fuge og Montage Service stå for fugning af høj kvalitet uden utætheder. Vi fuger i det meste af Jylland, lige fra Aarhus og Vejle til Aabenraa, så du kan trygt kontakte os, når du har en fugeopgave.

 

Undgå fugtskader med tæt fugning

Er fugningen omkring dine døre eller vinduer trætte og slidte, risikerer du utætheder, som i værste fald bliver til fugtskader. Derudover kan utætte fuger kunne skabe træk med kold luft, som munder ud i en højere varmeregning. Der er altså kun gode grunde til at få udskiftet de gamle fuger, og her er Jysk Fuge og Montage Service det sikre valg. Vi klarer både fugningen af nye vinduer og døre samt udskiftning af gamle fuger.

 

Holdbar kvalitetsfugning

Hvad end du skal have udført fugning omkring nye vinduer eller døre, eller du blot skal have udført omfugning for at optimere din bolig, så klarer Jysk Fuge og Montage Service opgaven effektivt og med fokus på kvaliteten. Vi har stor erfaring med fugearbejde, og derfor er du garanteret et professionelt stykke fugearbejde. Vi bruger kun produkter fra danske Dana Lim så du er sikret første klasses produkter med lang holdbarhed.

Klik her for at se vores tidligere udførte opgaver