Professionel facaderenovering i Midtjylland og Sønderjylland

Synes du, dine facadefuger begynder at smuldre, eller er de ved at forsvinde helt? Så kontakt Jysk Fuge og Montage Service, der laver facadefuger, så dit hus kommer til at smile igen. Vi udfører omfugning af murværk samt vandskuring og netpuds i et stort område, der dækker lige fra Aarhus til Aabenraa, så alle huse og bygninger i Midt- og Sønderjylland kan få flotte fuger. 

 

Professionel omfugning

Tidens tand slider på det meste, og især en boligs fuger kan blive trætte efter i årevis at have  været udsat for det danske omskiftelige vind og vejr. Når fugerne er slidte eller beskadigede, træder Jysk Fuge og Montage Service til med professionel omfugning. Glæd dig selv og din bolig med en omfugning udført af os, og oplev de mange fordele, en veludført fugning giver.

Facadefugning

Jysk Fuge og Montage Service udfører omfugning af facader. Det er klart vores anbefaling, at du får udført en professionel fugning, da facaden skal kunne klare at blive udsat for lidt af hvert. Med en facadefugning udført af Jysk Fuge og Montage Service er du sikker på, at fugerne holder tæt og har en lang holdbarhed.

Vandskuring

Er dit ældre murværk slidt og træt at se på, så kan en vandskuring være løsningen. Denne form for overfladebehandling er med til at bekæmpe den naturlige nedbrydning af murværket, og en vandskuring af facaden vil få et ældre hus til at fremstå som nyt med en ensartet og glat overflade.

Netpuds

Trænger din facade til en kærlig hånd, så kan netpuds være løsningen. En netpudsning er en enkel og holdbar løsning. Netpuds forstærker nemlig husets facade og er med til at forhindre revner og afskalninger af pudsningen, samtidig med at det giver facaden et helt nyt look med kvivskarpe kanter.

Fordele ved omfugning

  • Boligen fremstår nyere og velholdt
  • Boligen bliver mere solid og sund
  • Indeklimaet vil forbedres
  • Isoleringen bliver forbedret
  • Husets værdi vil stige 
     

En god investering

Der er kun fordele ved at få udført en professionel omfugning, fordi både isoleringen og indeklimaet forbedres, og husets værdi vil stige. En omfugning af din boligs facader vil altså altid være en god investering for både dig og din bolig. Kontakt Jysk Fuge og Montage Service og få et uforpligtende tilbud på omfugning af din bolig.

Klik her for at se vores tidligere udførte opgaver

Beregn din pris her

Priserne er vejledende og eksl. moms
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 22 45 28 79
eller sende os en mail ved at udfylde kontaktformularen

Antal kvadratmeter

Vælg opgave

 

kr. inkl. moms